sisustussuunnittelija dima latvalahti

Hei,

Olen dima

Helsinki Design Schoolista valmistunut tila- ja sisustussuunnittelija!

Alun alkaen olen valmistunut Helsingin yliopistosta ja työskennellyt vuosia farmasian alalla. Viimeksi markkinointipäällikkönä, mutta sitten minun oli lopulta uskottava sydäntäni ja repäistävä itseni irti tutuista ja turvallisista ympyröistä. Perustin siis yrityksen ja aloitin suunnittelijan työt vuonna 2020, enkä ole katunut hetkeäkään sillä saan elää unelmaani joka päivä.

Työni lähtökohta on aina asiakas ja hänen toiveidensa ja tarpeidensa sisäistäminen aidosti. Vaikka minullakin on kädenjälkeni työssäni, niin suunnittelen silti aina asiakkaani näköisen tilan tai kodin. En itseni. Minun tärkein tehtäväni on luoda eheä ja toimiva kokonaisuus asiakkaan monista toiveista ja ideoista, joka palvelee asiakkaan kaikkia tarpeita.

Suunnittelijan kädenjälki on usein se, joka ohjaa asiakkaan tietyn suunnittelijan luo. Hyvä niin sillä se antaa asiakkaalle käsityksen mitä voisi olla odotettavissa. Vaikka voitkin antaa minulle vapaat kädet suunnitelmiin, niin toivon Sinun silti muistavan, että suunnittelussa kaikki on mahdollista. Jos kerrot mitä Sinä haluat niin minä kerron miten se onnistuu. Suunnittelussa vain taivas on rajana. Ja budjetti.

Meille suomalaisille funktionaalisuus on usein tärkeää. Niin minullekin. Vaikka joku asia voi ja saa olla joskus vain kaunis, niin asian kauneus nousee uudelle tasolle, kun se on myös funktionaalinen. Rakastan panostaa työssäni yksityiskohtiin, jotka viimeistelevät kokonaisuudet ja saa tilat toimimaan. Tunnen suorastaan intohimoa eri materiaaleihin, joilla tilat ja tunnelmat luovat harmonian. Suhtaudun vakavasti rakenteisiin ja tekniikkaan, joiden huomioiminen kauniissa suunnitelmissa kuuluu ehdottomasti asiaan. Tekniikan ja estetiikan on mahduttava samaan tilaan.

Siinä lyhyesti minusta ja minun suunnittelufilosofiastani. Nyt on Sinun vuorosi! Ota yhteyttä ja kerro mitä Sinä toivot ja haluat.