Palvelut

Pintamateriaalisuunnittelu

Kohteen kaikkien lattia-seinä ja kattopintojen väri-ja materiaalisuunnittelu.

Kiintokalustesuunnittelu

Palvelu sisältää kiinteiden kalusteiden suunnittelun mitoitusten, sijoittelun, värien ja materiaalien osalta. Suunnitelma voidaan toteuttaa joko kiinteistön kaikista tiloista tai vain yksittäisestä huoneesta esimerkiksi keittiö, kodinhoitohuone, vaatehuone, kylpyhuone ja vessa vesikalusteineen, sauna jne.

Tilasuunnittelu

Palvelu sisältää toiminnallisuuden ja tilaratkaisujen suunnittelun niin uudiskohteisiin kuin remontoitaviin kohteisiin. Kyseessä voi olla joko yksi tila, esim keittiö, tai kaikki kiinteistön tilat. 

Valaistussuunnittelu

Suunnitelma sisältää pohjapiirustuksen, johon on merkattu kaikki valaisinpisteet ja valaisintyypit, sekä ehdotukset valaisimista.

Sisustuskonsultaatio

Kahden tunnin tapaaminen joko kasvotusten tai etäyhteyksillä, jossa käydään läpi sinua mieltä
askarruttavat ongelmakohdat. Tapaamisen aikana voidaan pureutua pohjakuvien tarkasteluun, 
valaistussuunnitelmaan tai värien- ja pintamateriaalien pohdintaan. Hinta 400€ sis. alv 24%

Kokonaisvaltainen suunnittelu

Palvelu sisältää kaikkien tilojen pintamateriaalisuunnittelun, kiintokalustesuunnittelun, tilasuunnittelun sekä sähköpisteiden ja valaisinpisteiden sijoittelut ja ohjauksen tarkastelu. Palvelu sisältää näiden ja sisustuskonsultoinnin lisäksi LVIS-konsultoinnin koko projektin ajan. Palveluun kuuluu myös materiaalihankintojen kilpailutus asiakkaan puolesta.   

Projektinjohto

Suunnittelun lisäksi tarjoan myös projektinjohtopalveluita.
Myös projektinjohtopalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. 

Mitä sisustussuunnittelu maksaa?

Hinta riippuu työn sisällöstä ja laajuudesta. Annan mielelläni tarjouksen työstäni. Hinta ja sisältö ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Kuva: Helsinki Design School, Martti Järvi